• Teckenstorlek
facebook
IntresseanmÄlan: 020 202930
PlaceringsfÖrfrÅgan: 040 231741

Om Core Assets

Den första Core Assets-verksamheten startade i England 1994 genom Foster Care Associates (FCA). Core Assets är idag Storbritanniens största oberoende familjehemsorganisation. Sedan 1994 har Core Assets etablerat sig på fyra kontinenter världen över.

Core Assets omfattar en mångsidig, och multinationell verksamhet för både yrkesfolk inom socialtjänsten och familjer, från rekrytering och rådgivning i samband med sociala tjänster, till familjehemsverksamhet och stöd till barnen. Under varumärket Key Assets International erbjuder i Europa, Sydostasien, Australien och Nordamerika alternativa lösningar för att möta de terapeutiska behov som sårbara barn och unga har.

Core Assets har byggt upp expertkunnande och omfattande erfarenhet av att arbeta med barn och familjer, och kan därigenom erbjuda familjehemstjänster av högsta kvalitet

Core Assets knyter till sig yrkesskickliga medarbetare världen över som är tillägnade uppgiften att ge barn och unga med komplexa behov och olika destruktiva beteenden en ljusare framtid.

Klicka på någon av länkarna nedan för att få mer information om Key Assets International och Core Assets verksamhet världen över:

Core Assets Fostering
Fostering First Ireland
Perhehoitokumppanit Suomessa
Key Assets Fostering (Australia)
Key Assets New Zealand
Key Assets Canada
Key Assets Kentucky
Key Assets Japan

core_assets_world-map