• Teckenstorlek
facebook
IntresseanmÄlan: 020 202930
PlaceringsfÖrfrÅgan: 040 231741

Arbeta hos oss

Vi söker just nu en Familjehemskonsulent/Utredare i Malmö 

 

Vi söker även socionomer som på konsultbasis kan arbeta som externa utredare och göra familjehemsutredningar för vår verksamhet.

VERKSAMHETSBESKRIVNING:
Familjehem i fokus är en konsulentstödd familjehemsorganisation somrekryterar, utreder, utbildar och stödjer familjehem. Vi specialiserar oss på att erbjuda plats i familjehem för barn och ungdomar i åldern 0-18 år som kommer från problematiska förhållanden. Vi har även familjehem som kan ta emot ensamkommande samt förälder och barnplaceringar. Vår organisation bygger på ett nära samarbete med familjehemmen, vi erbjuder dem stöd 24 timmar om dygnet, regelbunden handledning och fortlöpande utbildning. Familjehem i Fokus etablerades 2008 i Malmö, där vi har vårt huvudkontor idag. Vi har även verksamhet i Borås.

KVALIFIKATIONER:
Du som söker tjänsten är socionom, med minst 5-årig erfarenhet av utrednings- och behandlingsarbete med barn och familj utifrån BBIC. Du bör ha god kännedom om lagstiftningen. Du kan arbeta självständigt och ta beslut, har god administrativ och pedagogisk förmåga samt ha förmåga att samarbeta med familjehemmen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För denna tjänst behöver du ha körkort och tillgång till egen bil.

Vi har kontor i Malmö och Borås.

 

Körkort              B fordras
Varaktighet     Tidsbegränsad
Tillträde            Enligt överenskommelse

Arbetstid/Varaktighet
Heltid/Deltid
Enbart enligt uppdrag

Lön
Annan löneform
Enbart lön per uppdrag

Kontaktpersoner
Monika Dobreskov, 040-23 17 53
monika.dobreskov@familjehemifokus.se