• Teckenstorlek
facebook
IntresseanmÄlan: 020 202930
PlaceringsfÖrfrÅgan: 040 231741

Key Assets VD Steve Jacques utnämnd till enastående HBTQ-ledare

Key Assets VD Steve Jacques utnämnd till enastående HBTQ-ledare

Foto: Key Assets

Google och Deloitte utnämner Key Assets VD, Steve Jacques till enastående HBTQ-ledare!

Deloitte och Google har presenterat deras lista över topp 50 enastående HBTQ-ledare år 2018, för att vidare utveckla arbetsplatsers inkluderande och skapa förebilder för HBTQ arbetstagare. Byggt på framgången av den första topp 50 enastående-listan från december 2016, omfattar detta årets lista över topp 50 enastående HBTQ-ledare ledande offentliga personer från såväl företag som offentliga sektorn, politiker, statliga tjänstemän och affärsmän från små, mellan och stora företag.
På 2018 års lista återfinns 24 kvinnor och 26 män och inkluderar också två transpersoner samt en intersexuell ledare. Key Assets Group VD, Steve Jacques utsågs till en av de enastående HBTQ-ledarna för sitt arbete med inkluderandet av HBTQ-personer och utformande av Key Assets HBTQ-strategi och “inkluderande arbetsplats-kampanj”.

“Jag är stolt over att bli uppmärksammad av Deloitte och Google som en enastående HBTQ-chef. Jag påminner mig ofta om att man bara är lika bra som människorna runt om sig. Min resa inom ledarskapet har påverkats av olika faktorer under resans gång, men vad som alltid har varit konsekvent har varit stödet av andra att låta mig vara autentisk på arbetsplatsen, särskilt som en homosexuell man. Jag är stolt över att arbeta med människor över hela världen, dedikerade att göra skillnad varje dag och jag anser att denna bekräftelse också är för dem – de är enastående! Genom hela min karriär har jag alltid varit tydlig med att de mest effektiva och innovativa arbetsplatserna och företagen är de där inkluderande och firandet av mångfald är kärnan. Denna lista är en hyllning till dessa arbetsplatser och företag också, ” säger Mr. Jacques.

Key Assets är en leverantör av tjänster för barn och unga, som är verksam över 12 länder i Europa, Nordamerika och Asien och Stillahavsområdet och mottagaren av ett antal nomineringar och utmärkelser som uppmärksammar deras engagemang för HBTQ-inkludering.

“Jag jobbar inom den sociala sektorn med barn och familjer och det jag brinner för mest är att ge varje barn och ungdom möjligheten att leva I en säker, trygg och vårdande miljö så att de kan uppnå sin fulla potential. Jag anser mig själv lyckligt lottad att arbeta i en bransch som har en lång historia av kampanj för social rättvisa och mänskliga rättigheter. Jag tror att jag har kunnat ändra uppfattningar om den roll som HBTQ-personer kan ha i vården av barn genom familjehem. Vår organisations syfte är att uppnå positiv och bestående förändring för barn och ungdomar genom att arbeta med familjehem, biologiska familjer och samhällen som speglar olika bakgrunder. På alla våra kontor, och genom hela vårt vårdnätverk, är vi dedikerade att skapa en inkluderande miljö där människor kan vara sig själva och trivas, både på arbetsplatsen och I samhället”, säger Mr. Jacques.

För att se hela listan över “Enastående 50 ledare”, besök www.deloitte.com/au/out50 eller för mer information om Key Assets, besök www.keyassets.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>